You are currently viewing Apel za pomoć u liječenju Samira Selimagića sa Ljusine

Apel za pomoć u liječenju Samira Selimagića sa Ljusine

O višegodišnoj borbi sa boleću i teškim socijalnim stanjem porodice Selimagić iz mjesta Ljusina kod Bosanske Krupe, više smo puta pisali na našem portalu.

Na žalost, Samirovo zdravstveno stanje, uslijed nemogućnosti adekvatnog liječenja, nemogućnošću kupovine potrebnih lijekova, se znatno pogoršalo te mu je na zadnjem ljekarskom pregledu predložena hitna operacija u Zagrebu.

Predložena operacija sa svim troškovima košta oko 10 000 KM ili 5500 Eura. Samir naravno nema taj iznos, a nema ni mnogo drugih za normalan život neophodnih sredstava.

Upravo zato želimo ovim apelom za pomoć pozvati sve one koji imaju savjest i srce, želju i mogućnost da pomognemo ovom čovjeku. U ovom našem podneblju u kojem u zdravstvenim i državnim insitucijama mnogo nešto ne funkcionira, upravo ste vi, cijenjeni humanisti, jedina i zadnja nada za spas jednog života, jedne porodice. Samir nema vremena za čekanje, nema ni novca za osnovne životne potrebe a kamo li za liječenje i zato mu je hitno potrebna svaka vrsta pomoći, a prvenstveno novčana. Svako od nas i sa malim doprinosom može mnogo pomoći ovoj porodici te na neki način olakšati im njihovu borbu sa teškim socijalnim i zdravstvenim stanjem.

Svi oni koji žele i mogu pomoći ovu porodicu, mogu to učinuti uplatom direktno na njihov račun, i to :
KIB BANKA 6278690000185553, i
RAIFFEISEN BANK,
IBAN CODE: BA391612000099872275
na ime SELIMAGIĆ SAMIR,

ili ih posjetiti u naselju Ljusina (naselje poviše jezera Pecka) općina Bosanska Krupa, a za sve dodatne informacije možete kontaktirati porodicu na telefon: 061/444-362.

Ostavi komentar